findusonfacebook
ONLINE BOOKING
Vakantiewoning | Vakantiewoning nabij Brugge | Vakantiewoning nabij Brugge | Domein leegendael - Bed & Breakfast Ruddervoorde

Vakantiewoning

Vakantiewoning nabij Brugge

reserveer online

Naast de 7 charmante en unieke gastenkamers die het domein aanbiedt, kunnen gasten binnenkort ook een gezellig vakantiehuisje huren. Deze woning, die plaats biedt voor maximum 4 personen, bevindt zich eveneens als het kasteel in het mooie groen van B&B Domein Leegendael, gelegen in omgeving van Brugge.

Het vakantiehuisje is volledig opgetrokken in eiken hout en bestaat uit gelijkvloers en 1 verdieping. Op het gelijkvloers is er een leefruimte met zithoek en eetplaats, een volledig ingerichte keuken (fornuis, oven, Amerikaanse koelkast, diepvries) en badkamer (bad – douche - toilet). Op de verdieping zijn er 2 tweepersoonsslaapkamers en een dressing voorzien. Eén van de slaapkamers is als het ware een mezzanine die uitkijkt op de leefruimte. In een van de slaapkamers is ook een bureau voorzien. Alle comfort is aanwezig. In het huisje zelf is er digitale televisie, video en draadloze internetverbinding voorzien. Het domein biedt de gasten ook een gratis privéparking en fietsenberging aan.

De vakantiewoning beschikt ook over een privétuintje met privéterras + tuinmeubelen , maar de gasten mogen eveneens gebruik maken van de andere omliggende terrassen met barbecue en tuin die Domein Leegendael biedt. In de buurt bevinden zich tevens ook vele bistro’s & restaurants, supermarkten, banken, ..

Het vakantiehuisje is de ideale ‘thuis’ voor wie met vrienden of familie van het Brugse Ommeland wil genieten. Het wordt verhuurd op basis van volgende all-informule (per weekend, per midweek of per week, zie rubriek prijzen)

Domein Leegendael is de ideale verblijfplaats voor iedereen die Vlaamse steden als Brugge als Gent of de kuststreek wil gaan bezoeken en tevens ook hét startpunt voor fietsliefhebbers die het Brugse Ommeland willen verkennen. Bovendien is het ook de ideale stek voor gezinnen met kinderen door de vele speelmogelijkheden die het domein biedt.

webdesign: Stardekk × B&B Domein Leegendael, Kortrijksestraat 498, 8020 Ruddervoorde | T +32 (0)50.67.96.12 | F +32 (0)50.67.81.19 | domein.leegendael@gmail.com